- Trupa de dans “The Sky” -

Home Trupa de dans “The Sky”

Trupa de dans “The Sky”

 

A apărut în anul 1999 la inițiativa actualului coregraf și instructor Ștefan Iulian Adrian ca formație de dans modern în cadrul Casei de Cultură a Studenților Iași. Începând cu aprilie 2002, formația și-a intensificat activitatea, îmbogățindu-și repertoriul artistic cu noi stiluri de dans (irlandez, step, rock’n’roll, can-can, tribal, majorete, country etc.), prin intermediul cărora s-a făcut remarcată atât în ceea ce privește publicul larg, cât și a personalităților momentului, fiind invitată la numeroase spectacole locale și naționale.

            Activitățile clubului nu se opresc doar la dans, ci acestea includ și realizarea diferitelor momente cu flăcări, cu catalige, cu păpuși uriașe, cu clovni, mimi sau magicieni, precum și a unor mese speciale de primire.

Palmaresul trupei cuprinde premii la diverse concursuri naționale și internaționale de dans, precum: locul I la Festivalul Internațional de dans „Music World” Italia, locul I, trofee și diplome de excelență la „Festivalul Național de Dans Studențesc” între 2001-2005, locul I și diplomă de excelență la Festivalul „Ritmurile tinereții”, locul I la Festivalul „Pe aripile dansului” etc.

Despre mentorul trupei, coregraful Ștefan Iulian Adrian, se poate spune că are o experiență în dans de peste 20 de ani, fiind multiplu laureat național și internațional la diferite festivaluri de dans. A dansat în numeroase spectacole din țară și din străinătate, realizând, totodată, coregrafii pentru piese de teatru jucate la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași precum: „Salomeea”, „Romeo și Julieta”, „Cabotinul”, „Dansează fetele” etc.

„The Sky” organizează periodic preselecții pentru întregirea echipei de dansatori, cât și cursuri de dans pentru începători, fiind aici incluse toate categoriile de vârstă între 3 – 45 ani. Informații despre spectacole, cursuri de dans și preselecții pentru trupă puteți găsi fie prin intermediului site-ului trupei, http://www.theskydance.ro/, fie urmărind pagina de Facebook: https://www.facebook.com/theskydance/.

sk1

 

sk5

sk3

 

sk2

 

 

 

 

sk4