- Zilele CCS Iasi – 65 de ani de activitate -

Home Zilele CCS Iasi – 65 de ani de activitate

COVER 2022 fest zilele CCS

Casa de Cultură a Studenților din Iași sărbătorește 65 de ani de la înființare. În perioada 4-7 noiembrie 2022 vor avea loc „Zilele Casei de Cultură a Studenților”. În această perioadă v-am pregătit o serie de manifestări cultural-artistice ce vor avea scopul de a evidenția rolul pe care instituția noastră l-a avut și îl are în mediul studențesc.

Deschidem această aniversare pe 4 noiembrie 2022, de la ora 19:00 cu o nouă premieră în regia lui Andrei Ciobanu. Trupele Casei de Cultură a Studenților din Iași și partenerii Tazu Dance și Hometown Dance vor prezenta mai multe momente artistice, într-un spectacol sincretic.

Pe 5 noiembrie 2022, începând cu ora 19:00, tinerii de la Clubul Susține Artiștii Ieșeni vă vor încânta cu un concert de muzică folk și pop în sala „Gaudeamus”.

Pe 6 noiembrie 2022, de la ora 19:00 vă așteptăm în parcarea Casei de Cultură a Studenților din Iași la un mega concert în aer liber susținuți de mari artiști.

Încheiem „Zilele Casei de Cultură a Studenților din Iași”  pe 7 noiembrie de la ora 19:00 cu  „Gala Studentului Ieșean”, eveniment în care instituția noastră va premia excelența în educație, artă și implicarea în comunitate.

 

Accesul la evenimentele din cadrul „Zilele Casei de Cultură a Studenților din Iași” – 65 de ani de activitate se face pe bază de invitație ce poate fi ridicată de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților din Iași.