- Zilele Casei de Cultură a Studenților -

Home Zilele Casei de Cultură a Studenților

COVER fest zilele CCS222

 

Casa de Cultură a Studenților din Iași sărbătorește 64 de ani de la înființare. În perioada 1-4 noiembrie 2021 vor avea loc „Zilele Casei de Cultură a Studenților”. În această perioadă v-am pregătit o serie de manifestări cultural-artistice ce vor avea scopul de a evidenția rolul pe care instituția noastră l-a avut și îl are în mediul studențesc.
Deschidem această aniversare pe 1 noiembrie 2021, de la ora 19:00 cu „Gala Studentului Ieșean”, eveniment în care instituția noastră va premia excelența în educație, artă și implicarea în comunitate.
Începând de pe 2 noiembrie 2021, de la ora 18:00 veți putea viziona pe foaierul Casei de Cultură a Studenților, o expoziție de fotografie intitulată „Epilog” cu tematica de „portret regizat”, realizată de membrii Clubului de Arte Vizuale „ConceptArt”.
Pe 3 noiembrie 2021, de la ora 18:00, tinerii de la Clubul Susține Artiștii Ieșeni vă vor încânta cu un concert de muzică folk și pop în Sala Dublin a Casei de Cultură a Studenților.
Pe 4 noiembrie 2021, de la ora 19:00 va avea loc o nouă premieră în regia Adrian Ștefan. Trupele Casei de Cultură a Studenților din Iași și partenerii Academia Models și Hometown Dance vor prezenta mai multe momente artistice, într-un spectacol intitulat “Carnaval”.
‼️ Conform prevederilor în vigoare vor putea participa la evenimentele instituției doar:
‼️ persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
‼️ respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Purtarea măștii de protecție este OBLIGATORIE pe toată durata evenimentelor ‼️