- Zilele Casei de Cultură a Studenților -

Home Zilele Casei de Cultură a Studenților

COVER fest (1)

 

Casa de Cultură a Studenților din Iași sărbătorește 63 ani de la înființare. În perioada 2-5 noiembrie 2020 vor avea loc „Zilele Casei de Cultură a Studenților”. În această perioadă v-am pregătit o serie de manifestări cultural-artistice ce vor avea scopul de a evidenția rolul pe care instituția noastră l-a avut și îl are în mediul studențesc.

În perioada 2-5 noiembrie, în intervalul orar  17:00-20:00 așteptăm tinerii în Iulius Mall la „Zilele Bobocului Ieșean”. Activitatea desfășurată la „Zilele Bobocului Ieșean” oferă posibilitatea tinerilor să afle despre activitățile pe care le desfășurăm la Casa de Cultură a Studenților. Reprezentanții de la cluburile noastre vor realiza ateliere demonstrative cu cei care vor trece pe la standul „CCS”.

Pe 4 noiembrie, de la ora 19:00 vă invităm să urmăriți online o nouă premieră în regia Adrian Ștefan. Trupele Casei de Cultură a Studenților din Iași și partenerii Academia Models și Hometown Dance vor prezenta mai multe momente artistice, într-un spectacol intitulat „Behind the door”.

Premiera surprinde momente, obiceiuri și amintiri petrecute în spatele ușilor cluburilor artistice. Evenimentul se va desfășura în mediul online și difuzat pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenților prin intermediul partenerului IAȘI TV LIFE.

Pe 5 noiembrie, de la ora 18:00 vă invităm să urmăriți online pe pagina de Facebook a Casei de Clultură a Studenților Iași, expoziția portret realizată de membrii clubului de arte vizuale „ConceptArt”. „ Light Rembrandt” are ca temă iluminarea portretului în stilul Rembrandt. Acest stil reproduce în fotografie modul în care celebrul pictor a redat lumina în multe dintre portretele sale și se caracterizează prin triunghiul luminos care se formează sub ochiul subiectului, pe partea mai puțin luminată a feței. Expozanţii sunt: Daniel Moisii, Gabriel Popa, Adrian Arpinte, Sebastian Bîrzu, Bogdan Cîmpan, Casian Mitu, Marius Enache, Paul Adrian Băhnăreanu, Ana Teodora Busuioc.