- Visul unei nopti de toamna -

Home Visul unei nopti de toamna
romeooo
Miercuri, 10 noiembrie 2021, ora 19:00, în Sala „Gaudeamus” a Casei de Cultură a Studenților din Iași, Teatrul Studențesc Ludic, Clubul de Arte Vizuale ConceptART și Clubul de Muzică Richard Oschanitzky, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, organizează un spectacol de muzică, poezie și fotografii intitulat „Visul unei nopți de toamnă”.
Amfitrionii manifestării vor fi regizorul Andrei Ciobanu şi artistul vizual Daniel Moisii. Iniţiatorul proiectului este muzicianul Romeo Cozma. Spectacolul va fi susținut de tineri artiști aflați în plină ascensiune pe scena studențească ieșeană: Georgia Gradu, Raluca Pomohaci, Cristina Dima, „BAVARDAGE” (Clubul de Muzică „Richard Oschanitzky”), actorii Valeria Țurcanu și Daniela Daschevici (Teatrul Studențesc „Ludic”) și fotografii Daniel Moisii, Cosmin Dămoc,S imona Morariu și Arpinte Adrian, (Clubul de Arte Vizuale „ConceptART”).
Conform prevederilor în vigoare vor putea participa la evenimentele instituției doar:
persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Purtarea măștii de protecție este OBLIGATORIE pe toată durata evenimentelor