- Iași Jazz Festival -

Home Iași Jazz Festival

COVER gala IASI JAZZ 2021

Casa de Cultură a Studenților din Iași, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași și Asociația Industrii Creative organizează Gala Premiilor Iași Jazz Festival. Evenimentul ajuns la a XI-a ediție va avea loc pe 17 noiembrie 2021, ora 19:00 în sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților.
Prima etapă a acestei ediții s-a desfășurat online în perioada aprilie-iunie, timp în care tinerii muzicieni cu vârsta cuprinsă între 14-30 ani înscriși la o instituție acreditată de Ministerul Tineretului și Sportului sau Ministerul Educației și Cercetării au putut aplica la una din cele două secțiuni din concurs, precum: Compoziție Jazz și Interpretare Jazz. Concurenții au fost evaluați online de un juriu format din personalități proeminente din domeniul jazz-ului: muzicieni, jazzologi, profesori și realizatori de emisiuni de radio-tv.
După prima etapă desfășurată, laureații concursului vor evolua pe scena Casei de Cultură a Studenților din Iași în cadrul Galei Premiilor Iași Jazz Festival.
Depășind limitele unui concurs cu orientare unică, de compoziție, proiectul Iași Jazz Festival este dedicat descoperirii potențialului tinerilor muzicieni aflați în demersul căutărilor direcțiilor proprii în domeniul muzicii de jazz, precum și stimulării studenților în curs de afirmare, oferind mentorat de înaltă ținută profesională, inspirație către noi oportunități de studiu și perfecționare, conectarea cu fenomenul muzical actual, un mediu deschis către autentic și creativitate.
Accesul la acest eveniment este pe bază de invitație pe care o puteți ridica de la Casa de Cultură a Studenților.
Conform prevederilor în vigoare vor putea participa la evenimentele instituției doar:
persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Purtarea măștii de protecție este OBLIGATORIE pe toată durata evenimentelor.