- Hora celor 7 coline editia a III – a -

Home Hora celor 7 coline editia a III – a

8956e6a7-ec1e-4e57-80f3-019f6e9fecad

Casa de Cultură a Studenților Iași, prin Ansamblul Folcloric Studențesc „Doina Carpaților“ organizează cea de-a treia ediție a Festivalului „Hora celor 7 coline“, sâmbătă, 6 noiembrie 2021, ora 18:00, în sala „Gaudeamus“ a Casei de Cultură a Studenților din Iași.

Spectacolul va cuprinde momente artistice reprezentative pentru fiecare zonă a țării. Pe scena „Gaudeamus” vor urca Ansamblul Folcloric Studențesc „Doina Carpaților” din Iași, Ansamblul Folcloric Studențesc „Junii Brașovului” de la Casa de Cultură a Studenților din Brașov, Ansamblul Folcloric Studențesc „Mărțișorul” de la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca și Ansamblul Folcloric Studențesc „Mugurelul” de la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași. Totodată, vor interpreta în cadrul evenimentului și artiștii: Luiza Lăuș, Roxana Cojocaru Serea și Karla Ursu.

Festivalul va fi prezentat de Andrei Ciobanu.

Accesul  la eveniment se realizează pe bază de invitație.

Conform prevederilor în vigoare vor putea participa la evenimentele instituției doar:
persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Purtarea măștii de protecție este OBLIGATORIE pe toată durata evenimentelor.