- Festudis 2021 -

Home Festudis 2021

 

 

RRRR
Casa de Cultură a Studenților din Iași dorește să păstreze tradiția și specificul frumoaselor activități realizate în cadrul evenimentului „FEstudIS” cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de oficialități.
Astfel, în perioada 7-11 noiembrie 2021 va avea loc cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Studenților Ieșeni „FEstudIS”, eveniment care are drept scop participarea activă la evenimente organizate de asociațiile studențești, oferind tinerilor ieșeni oportunitatea de a se implica în această sesiune artistică.
FEstudIS a luat naștere în anul 2001 din dorința studenților de a-și putea exprima în diferite moduri spiritul competitiv și pofta de distracție. Prin numărul impresionant de participanți și prin varietatea elementelor organizate, FEstudIS a devenit o tradiție continuată anual cu seriozitate și entuziasm.
În fiecare an, tinerii se făceau auziți în tot orașul la tradiționala paradă organizată în prima zi a festivalului.
Din cauza restricțiilor impuse de autorități, anul acesta, parada tradițională se transformă într-un flashmob online prin care tinerii din asociațiile studențești își vor antrena creativitatea într-un filmuleț de 1-2 minute, prin care vor îmbina tematica „Student în pandemie” cu prezentarea inedită a asociațiilor din care fac parte.
Vom continua cu evenimente care să fie pe toate gusturile în rândul tinerilor. Trecem în revistă activități diverse de la prezentări, concerte, spectacole de umor la competiții sportive.
Program FESTUDIS 2021:
7 noiembrie 2021 – Asociația se prezintă! TEMA: Student în pandemie! – eveniment online
8 noiembrie 2021 – Studenții au umor – ora 19:00, sala Gaudeamus
9 noiembrie 2021 – Concert Susține Artiștii Ieșeni – ora 19:00, sala Gaudeamus
10 noiembrie 2021 – Concert pop „Visul unei nopți de toamnă” – ora 19:00, sala Gaudeamus
7-11 noiembrie 2021 – Competiția sportivă „UNIVERSITARIADA”, 10:00-20:00 – bazele sportive Iași
Conform prevederilor în vigoare vor putea participa la evenimentele instituției doar:
persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Purtarea măștii de protecție este OBLIGATORIE pe toată durata evenimentelor
Gânduri bune,
Diana Mihai