- The Sky -

Home The Sky

Trupa de dans “The Sky”

sk1

A fost infiintata ca formatie de dans modern in cadrul Casei de Cultura a Studentilor in iunie 1999 de catre actualul coregraf si instructor Stefan Iulian Adrian. Incepand cu aprilie 2002 formatia si-a intensificat activitatea si si-a imbogatit repertoriul artistic cu noi stiluiri de dans (irlandez, step, rock’n roll, can-can, tribal, majorete, dans contemporan, dans modern, spaniol, cabaret, country, grecesc etc.) cu care a castigat simpatia publicului fiind invitata in numeroase spectacole locale si nationale unde a fost alaturi de toate VIP-urile momentului (Holograf, Romania, Blondy, Nicola, Bliss, Candy, Pepe, Sistem, Accent, Bosqito, Pavel Stratan, Loredana Groza, Laura Stoica, Nico, Marcel Pavel, Stefan Banica Jr., Ducu Bertzi, Laurentiu Cazan, etc.).

sk5

Trupa este multipla laureata nationala si internationala la diverse concursuri de dans (Locul I la Festivalul international de dans “Music World”- Italia septembrie 2003 – la acest festival au participat 64 de tari din intreaga lume), Locul I, trofee, diplome de excelenta la Festivalele nationale de dans studentesc (2001-2011), Locul I si diploma de excelenta la Festivalul “Ritmurile tineretii”, Locul I la “Pe Aripile Dansului, etc.). Succesul lor nu le-a scapat nici televiziunilor locale(TV Bit, TVR IASI, Tele M) si nationale(ROMANIA 1, TVR2, PROTV, PRIMA, ANTENA 1, ETNO) care au dorit sa arate spectatorilor dansuri de calitate cu o echipa tanara si talentata. Ea are peste 40 de membri, in majoritate fete si un repertoriu de 34 dansuri finalizate si alte 4 aproape gata de a aparea in fata spectatorilor. Toate dansurile sunt premiate la concursuri si au primit aprecierea publicului din intreaga tara.

sk3

Trupa a incercat sa aduca noi stiluri de dans pe piata artisticului romanesc (tribal, irlandez, step, show-uri inedite, gen Broadway), stiluri pe care romanii doresc sa le vada “life” dar nu au avut ocazia pana acum.

sk2

Trupa organizeaza periodic preselectii pentru intregirea echipei de dansatori incercand sa-i atraga pe cei mai talentati studenti in randurile sale. Trupa mai organizeaza si cursuri de incepatori pentru tineri si copii la diferite stiluri de dans (modern, irlandez, step,contemporan), acestea constituind pepiniera din care se alimenteaza formatia cu noi membri dansatori .

Organizeaza cursuri de dans pentru toate categoriile de varsta (3-45 ani). Cursurile se pot realiza la gradinite si in scoli precum si la salile clubului.

sk4

Formatia are si alte activitati in afara de dans si anume realizeaza diferite momente cu flacari, pe catalige, de clown, mimi (statui vii), magicieni, mese speciale de perimire, si toate acestea pentru a oferi intreg publicului spectator o cat mai variata reprezentatie artistica toate aceste fiind realizate sub conducerea D-lui Adrian Stefan.