- Clubul de chitara Petran -

Home Clubul de chitara Petran

CLUBUL DE CHITARA CLASICA SI ELECTRICA

 

Coordonator: Prof.Petran Paveliuc

 

Acest club este infiintat in toamna anului 2007 de profesorul Petran Paveliuc cu scopul de a invata studentii si tinerii sa cante la chitara clasica, electrica sau folk.

Clubul dispune si de o sala de repetitie unde studentii pot studia individual sau pot face repetitii in cazul in care isi formeaza o trupa muzicala.

Cursurile de instrument se desfasoara individual indiferent de nivelul de pregatire al fiecaruia.mai multe detalii pe siteul www.petranpaveliuc.ro sectiunea cursuri.

Activitatile din cadrul clubului:

-workshopuri de chitara clasica, electrica si folk

-concerte Petran& Students care se organizeaza de 2 ori pe an in lunile iunie si decembrie.

-festivalul IasiGuitarFestival care se desfasoara odata pe an

 Petran

Petran & Students este destinat  clasei mele de chitara si canto, respectiv elevilor mei talentati si cu potential exceptional de afirmare pe scena muzicii actuale. Prin acest proiect doresc sa identific tinerii si studentii cu aptitudini muzicale deosebite si sa ii incurajez, antrez, in scopul participarii active la un spectacol veritabil, in intregime live.

Pentru mai multe detalii vizitati siteul www.petranpaveliuc.ro

 

 

-Iasi Guitar Festival – care se organizeaza odata pe an:

Cuprinde recitaluri ale unor artisti din Iasi din tara si din strainatate, de chitara clasica , chitara electrica, destinate unor genuri variate de muzica: jazz, rock, pop, muzica clasica.

Alta componenta a festivalului care se desfasoara in paralel cu recitalurile este concursul de chitara electrica singurul de acest profil din tara.

Pentru mai multe detalii vizitati siteul festivalului www.iasiguitarfestival.ro