- TEATRUL STUDENTESC “LUDIC” -

Home TEATRUL STUDENTESC “LUDIC”

TEATRUL STUDENTESC “LUDIC”

Infiintat in anul 1978 de profesorul si regizorul Aurel LUCA, Teatrul Studentesc “LUDIC” este formatia reprezentativa a Centrului Universitar IASI. Actorii, studenti la aproape toate facultatile , au obtinut peste 450 de trofee si premii la toate Festivalurile nationale si internationale la care au participat. regizor

 

Deschis dialogului international prin performantele artistice recunoscute in lumea mondiala a teatrului , Teatrul Studentesc “LUDIC” a fost primit in anul 1993 in organismul international al teatrului mondial – AITA/ IATA, si a devenit prima formatie din Romania membra asociata si cotizanta anual la acest nivel de institutie mondiala de teatru. Teatrul “LUDIC” a reprezentat teatrul din Romania, fiind selectat de jurii internationale la peste 100 de Festivaluri Internationale unde a reprezentat teatrul din Romania in peste 45 de tari de pe aproape toate continentele. A fost prezent in aproape toate tarile din Europa , in Africa, Asia, America, Canada. Zilele astea s-a intors din Festival Canada si un mare turneu in Montreal si Toronto – Canada.

Ludic2

Teatrul Studentesc “LUDIC” are in repertoriu peste 14 spectacole de genuri si exprimari artistice diferite si autori din dramaturgia romaneasca si internatinala.Spectacolele actorilor studenti pot fi vizinate in mod permanent in cadrul stagiunii teatrale studentesti la sediul Studio “LUDIC” la CCS si in turneele artistice . De la teatrul Studentesc”LUDIC” de-a lungul anilor au plecat formati la nivel de mare performanta foarte multe personalitati din lumea artistica din Romania.

In luna decembrie va invitam la Festivalul International de Teatru ” ZILELE TEATRULUI LUDIC” , eveniment cultural teatral cu participare internationala. Anul acesta va avea loc in perioada 8 – 12 Decembrie.

Pentru cei care sunt pasionati de actorie si vor sa-si petreaca timpul liber in mod fericit si creativ va asteptam ludic1la Teatrul Studentesc “LUDIC” intr-o permanenta preselectie ( nu numai studenti , pot veni si alte categorii de tineri ).

 

 

http://www.ludic.ro