- Clubul de dans “Elegance” -

Home Clubul de dans “Elegance”

Clubul de dans “Elegance Iasi”

 

Povestea „Elegance” a luat naștere în anul 1990 la Iași, făcând parte, alături de „Divertis” și „Grupul Seringa”, din istoria inițiativelor legendare ale studenților ieșeni. Clubul de dans “Elegance Iasi” –  trupă de dans sportiv şi de societate, este promotorul unui nou concept de curs destinat tuturor doritorilor ce vor să își manifeste bucuria și libertatea în mișcare.

În sala clubului de dans sportiv de la Casa de Cultură a Studenților, „sufletul” Elegance a fost, este și va rămâne Cornel Tătaru. Omul căruia toți apropiații îi spun Lușu a reușit să creeze un fenomen printre generații de tineri dar și de oameni maturi. Clubul este o stare de spirit încărcată de emoții, pasiuni și momente de viață excepționale.

Palmaresul formației de dans „Elegance” cuprinde titlul de campioni naționali la categoria „formație de dans sportiv” în 1993, 1994, 1995, locul I la „Festivalul Național Studențesc de Dans” la secțiunile: caracter, modern, show revue și dans de societate, Marele Premiu la „Sibiu Dance Festival” precum și premiul pentru cea mai buna coregrafie, în același oraș de pe malul Cibinului.

Realizările clubului nu însumează doar participarea la diferite competiții, ci acestea includ și organizarea primului Festival Internațional de Tango în Iași, alături de celebrii maeștri Fernando Galera și Vilma Vega din Argentina, precum și participarea în campania  „Alege viața” și organizarea spectacolului de dans „Antidrog”.

Cursurile de dans la nivel Începători și Intermediari organizate de club vor învăța participanții stiluri de dans precum: salsa, bachata, kizomba, cha-cha, rumba, samba, jive, vals lent, vals vienez, tango clasic, tango argentinian și multe altele.

Clubul „Elegance” își desfășoara activitatea în Sala Elegance a Casei de Cultură a Studenților Iași, iar informații despre cursurile de dans cât și despre ultimele noutăți găsiți pe următoarele link-uri:

Site: https://elegance-dance.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/eleganceiasi/

 

elegance1