- Festivalul Studenților Ieșeni “FEstudIS“ -

Home Festivalul Studenților Ieșeni “FEstudIS“

festudis1

Casa de Cultură a Studenților din Iași, împreună cu organizațiile studențești din Iași organizează din anul 2001, Festivalului Studenților Ieșeni „FEstudIS“, eveniment care are drept scop participarea activă la evenimente organizate de asociațiile studențești, oferind tinerilor ieșeni oportunitatea de a se implica în această sesiune artistică.

FEstudIS a luat naștere acum 20 de ani din dorința studenților de a-și putea exprima în diferite moduri spiritul competitiv și pofta de distracție. Prin numărul impresionant de participanți și prin varietatea elementelor organizate, FEstudIS a devenit o tradiție continuată anual cu seriozitate și entuziasm. Este știut faptul că de 20 ani studenții ieșeni asteaptă o singură sesiune.

Organizarea unui eveniment precum FEstudIS reprezintă o provocare pentru studenți. Participarea, însă, la un astfel de eveniment devine o recunoaștere a meritelor organizatorilor si a muncii depuse de aceștia. De la an la an, generațiile de studenți se schimbă și, astfel, se schimbă și preferințele lor pentru activitățile realizate de aceștia.

Cu toate acestea, FEstudIS rămâne același festival plin de distracție și de concursuri, de concerte și expoziții, de activități sportive și de studenți care așteaptă cu drag această ”sesiune”.